Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2014, 08:30 PM   #1
Senior Member
Threebutchers's Avatar
Join Date: Mar 2013
Location: Planet Earth
Posts: 6,818
Tie-up your tank sensor wires....

So I'm sanitizing my water system today.....first I marinate the fresh water tank, pipes and HW heater....after a few hours of that - I transfer the bleach solution to the gray tank and let it marinate.

Check the tank monitoring system during the gray water fill-up ....empty - nada - never moves.

Check underneath and my tank sensor wires are laid to waste....hanging, broken and missing sections.

For (2) years they have been hanging down (not tied up at the factory) and I kept telling myself....you better tie them up

Last trip of the season last year we were leaving the campground and I ran over a large stick that the TT tire kicked up....I heard the bang in the TV....the culprit I'm sure.

It took about (2) hrs to solder in new sections and tie everything up....lesson learned...

Threebutchers is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2014, 08:38 PM   #2
Lost in the Woods
Join Date: Jan 2014
Location: N/A
Posts: 567
Proof positive that dodo happens to even the best of us. :-)
wwsmith111 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 07:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.