Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2013, 06:23 PM   #1
Junior Member
Join Date: May 2012
Posts: 15
Trailer Brakes Help???

I got no brakes on my 145 rb SLX Swift. my 7 way connector on the truck 5 oclock pin tests about 9 volts constant, regardless of whether the lever is depressed or not. Any ideas what to check on the trailer???? Im assuming the controller is all working then. No green light comes on when I plug the plug in> Lights all work dandy....

2002 Dodge Dakota Quad Cab
2011 JayFlight SLX 145RB (Mini Me)
friesenlyle is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2013, 07:14 AM   #2
Join Date: Jun 2013
Location: Lil Rhody
Posts: 83
It sounds like a truck problem and not trailer. You need to look for pin numbers in the plug to determine what's going on. 9 volts constant on "any" pin is not correct. If this link works it shows the 7 pin wiring diagram. Otherwise e-trailer.com would have it on their site.

PS- If that is the factory 7 pin on the bumper, check the plug in the back of it. I had the one on my old Dodge corrode and destroyed the receptacle so I just cut it off and wired in a Hoppy replacement from Walmart.
2004 Jayco JayFlight 285RKS 5th Wheel
2001 Dodge Ram (SOLD)
2015 RAM 3500 CTD
steveb285rks is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 01:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.