Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2013, 05:55 PM   #1
Join Date: Mar 2013
Location: Glendale
Posts: 43


I'm new to the forum from Glendale AZ.I have at the moment a 2008 Jayco Feather Lite 199.

I have a problem maybe someone knows or has had the same problem. The A/C motor works on high only on both Fan and with A/c on but the low doesn't. Any suggestions from anyone who may have had this problem would be appreciated. It worked fine when I put it to sleep 4 months ago.

Jhnbggs is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 08:59 PM   #2
Senior Member
Join Date: Oct 2012
Location: Oakland County, MICH
Posts: 185
Sorry, Jhnbggs, but I can not help you with your question about the A/C problem you're having. I'm no mechanic, but it sounds like a bad switch. Anyway, I welcome you to the JOF and wish you well with your TT. Happy Camping!!

2015 Jayco 32 TSBH
2015 Ford F-150 3.5 EcoBoost
Equi-l-zer WDH
pm1stnau is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 06:35 AM   #3
Site Team
Crabman's Avatar
Join Date: Nov 2010
Location: Virginia`s Eastern Shore
Posts: 13,889
Welcome to the user friendly Jayco Owners forum! Our members just love to answer questions or help out other members when possible and have fun sharing their experiences . They also love pictures of your RV, tow vehicles, and campsites!! So do not hesitate to post pics of your Jayco in the "Pics of your Jayco forum" and pics of your tow vehicle in the "Tow Vehicle forum".

Feel free to participate in our many fun polls (first thread in New Members forum has them all listed, second thread has more new member welcoming info). Post often, have fun with the forum, and enjoy your Jayco!

2004 Chevy 2500HD Crew Cab 6.0l, 4.10r

2010 Jayco Jayflight 28BHS
Reese Strait Line with Dual Cam
P3 Brk controller
Crabman is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 06:52 AM   #4
Senior Member
exjay1's Avatar
Join Date: Feb 2012
Location: Myrtle Beach, SC
Posts: 1,259
Are you talking about the AC fan motor? Possibly the fan speed switch bad/poor connections? If you drop the shroud inside the TT you can access the back of the switch to check. Maybe a wire came loose? Good luck.
*Currently trailer-less but shopping
07' GMC Envoy w/ P2 controller (current TV)
88' Chevy K5 Blazer (soon-to-be TV)
74' VW Superbeetle (1303)

exjay1 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 07:28 AM   #5
Join Date: Mar 2013
Location: Glendale
Posts: 43
Thanks exjay1 I'm no mechanic but I do know someone who can teach me.
Jhnbggs is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 07:32 AM   #6
Senior Member
nevercominhome's Avatar
Join Date: Jan 2013
Location: Elkin
Posts: 3,825
Welcome to the JOF. I agree that it does sound like a switch problem. Someone here will surely be able to help you. Happy Camping!

'12 Jay Flight 28BHS
'01 Suburban

nevercominhome is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 09:38 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.