Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 12-25-2015, 06:26 PM   #1
Senior Member
JoeMazz's Avatar
Join Date: May 2014
Location: Orlando
Posts: 177
Auto Windshield shade failure

auto windshield shades stopped working. anyone know where to start looking for the fuse in a 2015 Precept 35UP?

JoeMazz is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2015, 08:24 AM   #2
Senior Member
mowdoc's Avatar
Join Date: May 2015
Location: Las Vegas!!
Posts: 138
Take a look at this Joe, I think your issue may be found on page 15.


Good Luck

2015 Jayco Precept 35UN
Towing JEEP TJ with Roadmaster plates and bar w/Blue Ox Patriot brake
an Aluma low bed trailer with HD Road King and/or Polaris RZR onboard
mowdoc is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2016, 08:45 AM   #3
Junior Member
Join Date: Jul 2016
Location: Orlando
Posts: 1
Same issue with windshield power shade

Does anyone have any other suggestions?
yankeejohn is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2016, 12:47 PM   #4
Junior Member
SherpaTravels's Avatar
Join Date: Feb 2015
Location: Houston
Posts: 18
The blown fuse for ours was in the fuse/breaker panel under the bed in our 31UL. I don't remember which one for sure but think it may have been the one in position 2 in the panel.
Before finding it, I had called MCD tech support. They were very good but thought the shade should have been wired to chassis power rather than coach power so tracking it down took a while.
SherpaTravels is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 11:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.