Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2014, 01:27 PM   #1
Join Date: Oct 2010
Posts: 74
No Running lights?

Just picked up my Jayco 22fbfrom Storage, had all my lights, except for running lights. Everything else worked fine. ANy thoughts??

2011 Jayco Jay Flight 22FB
2010 Ford F150 XLT Supercab 4.6L 3V 3.55
MisterUg is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2014, 01:37 PM   #2
Senior Member
Join Date: Jan 2011
Location: Vienna
Posts: 1,454
Maybe a loose connection. I would be sure and clean out the connections on the trailer and the tow vehicle. May just have a little build up from sitting idle and not being used. Start there anyway.


Joe Hinson
2010 Jayco Quest G2(SOLD)
2014 Jayco Eagle 33.5RETS
2007 Ram 2500 5.9L Cummins(SOLD)
2015 Ram 2500 6.7L Cummins 4WD
namusmc65 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2014, 01:46 PM   #3
Senior Member
RoyBraddy's Avatar
Join Date: Sep 2011
Location: King George
Posts: 2,123
I always squirt some WD40 into my 7-way connector and move it around good a few times everytime I hook up.

Roy Ken
Roy and Carolyn
I claim Horse Creek Country in Southern Ill - Momabear is from North Texas
We live in King George VA

"We're burning daylight" - John Wayne
2008 STARCRAFT 14RT OFF-ROAD POPUP with PD9260C and three 85AH 12VDC batteries
2010 F150 FX4 5.4 GAS with 3.73 gears - Super Cab - Towing Package - 2KW Honda EU2000i Gen
K9PHT (since 1957) 146.52Mhz
"We always have a PLAN B"
RoyBraddy is online now   Reply With Quote
Old 04-23-2014, 02:41 PM   #4
Senior Member
Join Date: Sep 2013
Location: South Texas
Posts: 3,625
Could also be a fuse in the TV under the hood. I had my cable get pinched; shorted out a few things and blew a fuse under the hood that we only found when we decided to check all the lights in the dealer lot after repair. IIRC in that situation for me it was a turn signal...

2014 Jay Flight 28 BHBE
2015 RAM 2500 6.4L HEMI, Tradesman 4x4, 3.73
Blue Ox SwayPro (BXW 1503)

Upgraded from an REI internal frame backpack and a Eureka 1/2 dome tent!
Camper_bob is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2014, 04:14 PM   #5
Join Date: Feb 2014
Location: SF Bay
Posts: 97
Was your engine running/on when you were looking?

Some Fords use a relay system that may not allow the trailer running lights to be on unless the engine is running.

Also check with the headlights on or off and with the ignition on/off
2013 Starcraft 266RKS
1999 Ford E350 V10 Chateau (6.8L, 4.11 LS)
2005 Cedar Creek 31LBHS
2001 Sprinter 303BHS
1997 Mallard 33Z
1990 Starcraft Starmaster
Bluestreak is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 06:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.