Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 08-29-2015, 06:22 AM   #1
Junior Member
Join Date: Jul 2015
Location: Cumming
Posts: 4
House battery and generator connection

I have a 2015 Greyhawk 31FS. Had to replace the original battery. House power works fine but now gennny won't crank. Any help would be most welcome!

Allen is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2015, 02:20 PM   #2
Senior Member
Join Date: Jul 2014
Posts: 183
If you changed the battery yourself, look for look cables that were not connected after getting the new battery in the tray. It's very easy to overlook a cable, or for them to get caught behind something and not connected. Might also check to make sure the breaker(s) on the generator are in the correction position. A small power surge can sometimes trip them.

'08 Greyhawk 31SS
jimp is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2015, 02:29 PM   #3
Senior Member
Grumpy's Avatar
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 3,522
Or did you reverse the geny cables? The breakers on the geny have no connection to a no start situation I start mine all the time with the breakers off.
PINNACLE 2015 38FLSA. aka: "Roam Sweet Home"
Grumpy is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 02:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.