Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 06-18-2015, 03:08 PM   #1
Junior Member
T&J's Avatar
Join Date: Jun 2015
Location: Halifax
Posts: 3
Red face Problems with Microwave

Hey there,

I have brand new 2014 Greyhawk 31FS and having issue with the microwave. When plugged in it has power to it, open the door and light comes on, but nothing works from the key pad, cant set time, turn the exhaust fan on etc.....

Someone is coming to have a look at it from the dealer, but wondering if anyone has encounter the same issue.

I have un-plugged it...and let it sit, but each time it does the same.

One thing i found odd, when I first plugged it is it was showing 0:04 on the timer LED, when i unplugged it and plugged it back it when to 0:06. Im not sure if this was the clock working or the microwave is showing some sort of error code.

Sorry for the long rant.......

2014 Greyhawk 31FS

Go easy on the noobs!
T&J is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2015, 03:52 PM   #2
Site Team
norty1's Avatar
Join Date: Jan 2011
Location: Charleston, SC
Posts: 9,393
You have a bad one. It happens. It should be a easy repair with a new mw under warranty.
2011 351RLTS Eagle, Mor/Ryde suspension & pin box
06 F350 Lariat PSD, SRW, LB, CC, EGR delete kit, 16K DrawTite hitch, Timbrens, TST TPMS

Can't find what you're looking on JOF? Try:Jayco Owners Forum Custom Google Search
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled." - Mark Twain
norty1 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 02:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.