Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2015, 12:42 PM   #1
Senior Member
bgermane's Avatar
Join Date: Apr 2012
Location: Southern California
Posts: 171
Rooftop A/C Problems

Just returned from our summer trip. Our rooftop A/C struggled to work while running off the genset. It would trip the breaker every 2-3 minutes. Occasionally, it would continue to run, but the compressor would not start. While connected to shore power, it ran pretty reliably. I say "pretty" because it did trip the breaker while on shore power once as well.

The same thing happened to us about two years ago while still under warranty. The service center felt they had identified the problem as a bad coil. Never explained why it would only occur while driving down the road on generator power. Unfortunately, we haven't had a good opportunity to test it again in the same conditions... 100 degrees outside and running for several hours straight.

Now that we had the same conditions, it continued to fail the same way.

Anybody ever experience anything like this?
Brian, Mary, kids, beagle - Moose, and mutt - Maggie.
2012 Greyhawk 31FS
2013 Ford Explorer Toad
bgermane is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 10:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.