Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2016, 08:26 AM   #1
Boardwright's Avatar
Join Date: Apr 2016
Location: Cashiers
Posts: 97
New Starcraft 276RKS Owner

On 2/18/16 took delivery of our new 2015 Travel Star 5th wheel from Camping World of Statesville, NC. On our 1st night out found that we could not make hot water in elect. or gas mode. We were in Chattanooga, TN and went to Camping World there for repairs. They worked us in and got it to work on gas late that afternoon. As they needed several more hours to trace down wiring we elected to continue our trip and take it to our nearest dealer when we returned home. We took it to Camping World of Asheville, NC on 3/10/16 and finally got it back on 4/2/16. They found the 12V wire that turned on the elect. function had been crushed and a screw run through it at the factory. All is working properly now and we can't wait to start the camping season in our first new RV.

Boardwright is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2016, 08:29 AM   #2
Senior Member
Join Date: Feb 2012
Posts: 716
Welcome to the forum and glad you got it fixed.
I hope you have many happy years camping in your new Starcraft.

We have a Starcraft Travel Trailer and it has been a good unit. There's always a few small things that may need fixing when new, but hopefully you are in the clear now.
dewey02 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 10:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.