Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 08-01-2013, 10:30 AM   #1
Junior Member
IdahoDave's Avatar
Join Date: Jul 2013
Location: Middleton
Posts: 17
Unhappy Atwood Combo will not function on AC

In our new 316RK, the propane side of the hot water heater works fine, but on the AC function will not work at all.
When I switch on the AC remote(in the box by the door), the indicator comes on, and shortly after that the DSI Fault indicator comes on.
In propane mode, the heater runs up to temp and shuts off the burner(normal op), Then when I switch on the AC, and the temp goes low enough for the unit to turn back on(AC op this time) the DSI Fault indicator comes on again.

The dealer that we purchased from said they had replaced a bad board on the unit, and it worked fine when picked the trailer last Monday.
I can hear a noise from the potted board when in AC mode- sounds like a oscillator noise. Not sure if normal or not.
Anyone that versed in troubleshooting these units?
We are 150 miles from dealer parked until September.

2013 Eagle 316RKS
2000 F-250 PS 7.3
WW FS2300 Toy hauler(hunting rig)
IdahoDave is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 04:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.