Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2016, 06:59 PM   #1
Junior Member
Join Date: May 2016
Location: Fruitland
Posts: 4
Atwood furnace tries to light when thermostat is off

The furnace on my 2012 jayflight 32tsbh tries to light/run no matter what setting the thermostat is on. When I turn on the propane the furnace will heat constantly no matter what setting the thermostat is on also. Took off the access panel and seen three blinking lights. From what I've read that usually means the furnace will not light. Not the case here. Anyone else ever have this happen? Any help would be great

rustysheros is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2016, 10:13 PM   #2
Sunflake's Avatar
Join Date: Jun 2016
Location: Tooele
Posts: 64
You may want to check where the T-stat connects to the furnace. I'm not sure what they are labeled on an Atwood. Usually on every residential furnace I've looked at the heat terminal from the T-stat is labeled "W" there should also be an "R" terminal. Somehow you're getting 12 volts back on the W terminal. If you can send me the wiring diagram I'd be happy to look it over and see if I can help.

2007 Dodge Ram 2500 6.7L Cummins
2016 Jayco Jay Flight Elite 27BHS
Sunflake is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 11:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.