Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-14-2016, 12:37 AM   #11
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Newhall
Posts: 8
Thank you Lauren I think you may be right about having a loose wire.
When we got home everything was back working again.
I think I'll start pulling one at a time out and checking for good connections.
__________________

Kurt is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 07:47 AM   #12
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Wichita Falls
Posts: 9
Did you figure out the issue? Ours tripped the GFCI again on our third trip and it's still not working! We checked every receptacle except the one the refrigerator is plugged into because its surrounded by spray foam and I'd rather have the dealer take care of that. I'm guessing that has to be where it's at, thankfully we have the one outlet the microwave is plugged Into that's on a different circuit so we have been using an extension cord and power strips for cpap and charging cell phones
__________________

Lauren is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 08:00 AM   #13
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Newhall
Posts: 8
Magically when we got home everything was working again.
Stay tuned.
Kurt is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 08:03 AM   #14
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Nashville
Posts: 470
Yeah but the problem still exists. A loose connection is just a fire looking to start. I always tape the wire nuts in a moving vehicle to keep them from backing off due to vibration.
Hohenwald48 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 08:09 AM   #15
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Newhall
Posts: 8
Agreed! Just haven't had the time to troubleshoot and check them all. Next trip is end of August, I need to get started on checking things soon.
Kurt is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 08:19 AM   #16
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Wichita Falls
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by Hohenwald48 View Post
Yeah but the problem still exists. A loose connection is just a fire looking to start. I always tape the wire nuts in a moving vehicle to keep them from backing off due to vibration.
We don't have wirenuts! Our outlets are the ones you push the wires in. I pulled out all the outlets to check them and only found one where the ground wire still had paper on it.
__________________

Lauren is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 01:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.