Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-03-2017, 05:10 PM   #1
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Inland Empire
Posts: 1,181
Account login Security change

I wanted to let you know that in the next day or so you may see a small change to the site login screen. This is being done as we add an extra layer of security to usernames and passwords. The login pages, registration page and pages where you might update your account login info will be behind an https url rather than the usual http url.

This change is being made to stay current with recommended security practices and not in response to any problem with the site or accounts.

HTTPS adds security in several ways; verifying that the site is the one a server is supposed to be talking to and by preventing tampering by 3rd parties. It stops Man-in-the-middle attacks, improving security for both the site and for those logging in.

This should not impact your usual browsing experience. You will still login, still tick the remember me box, etc. The location of the login button has changed however and the page looks a bit different.
__________________

__________________
.
Meddle not in the affairs of dragons, for you are crunchy, and taste good with ketchup.
.
Jayco Owners Forum Custom Google Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2017, 07:19 PM   #2
Site Team
 
Mustang65's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Clearwater, FL area
Posts: 5,196
Thank you for the update

Don
__________________

__________________
2013 Jayco Eagle 284BHS
2012 Ford F150XLT, EcoBoost w/3.73,Max Tow Pkg.
Our Solar Album https://www.jaycoowners.com/album.php?albumid=329
Mustang65 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2017, 11:59 AM   #3
Senior Member
 
Camper_bob's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: South Texas
Posts: 6,243
Thanks for the head's up.

The change just happened for me, and I was afraid I had landed "somewhere else" (like a counterfeit site) until I found this thread.
__________________

-2018 Greyhawk 29MV
-2020 Jeep Wrangler Unlimited (JLU) (Primary Toad)
-1994 Jeep Wrangler YJ (Secondary Toad)
-2014 Jay Flight 28BHBE & Ram 2500 6.4L CC 4x4 (sold)
Camper_bob is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2017, 05:02 PM   #4
Site Team
 
JFlightRisk's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Newark, NY
Posts: 6,861
Thanks for keeping us safe.
__________________
Every day's a learning experience, though sometimes not what we expected.

2012 Jay Flight 19RD
2016 Ford F150 XLT 2X4 SC 3.5L Eco Max Tow
2010 Tundra TRD DBL Cab (Traded)
1 Spoiled Dog
JFlightRisk is online now   Reply With Quote
Old 01-09-2017, 02:59 PM   #5
Senior Member
 
2nOZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Lower Alabama
Posts: 1,423
I can login initially but can't post on the forum. Have tried multiple times. When I press reply, it says I'm not logged in. I login again and get a blank screen.
__________________
2018 Jayco Eagle HT 28.5 RSTS
2017 Ford F-250 Lariat FX4, 6.2L, 4.30 gears
2017 White Hawk 27DSRL (traded in)
2nOZ is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2017, 03:43 PM   #6
Site Team
 
Crabman's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Virginia`s Eastern Shore
Posts: 16,268
Quote:
Originally Posted by 2nOZ View Post
I can login initially but can't post on the forum. Have tried multiple times. When I press reply, it says I'm not logged in. I login again and get a blank screen.
Try clicking on "contact us" at the bottom of the main forum page and let admin aware of your issue.
Crabman is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2017, 04:02 PM   #7
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Inland Empire
Posts: 1,181
Quote:
Originally Posted by 2nOZ View Post
I can login initially but can't post on the forum. Have tried multiple times. When I press reply, it says I'm not logged in. I login again and get a blank screen.

Make sure that you have allowed cookie exchange with site - we use these to keep you logged in as you change pages and post.

Alternatively you may have a corrupted cookie that is causing the blank pages and so I suggest deleting your existing cookies and cache and then shutting down and doing a restart. If problems persist please post about what sort of system and Browser you are using so we can help a little more with trouble shooting..
__________________

__________________
.
Meddle not in the affairs of dragons, for you are crunchy, and taste good with ketchup.
.
Jayco Owners Forum Custom Google Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 06:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.
×