Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2014, 09:54 AM   #11
Senior Member
 
Locky66's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: West Michigan
Posts: 629
OK. I have Android and maybe that's why I didn't like tapatalk. I'm pretty sure I have no issues running directly from the website.
__________________

__________________
If the trailers a rockin, dont bother a knockin, just come on in and make yourself a drink. We wont be long.
Locky66 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2014, 10:52 AM   #12
Senior Member
 
nevercominhome's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Elkin
Posts: 3,870
On tapatalk right now. Haven't experienced any issues.
__________________

__________________
'12 Jay Flight 28BHS
'02 F250 Crew Cab 7.3 Powerstroke

nevercominhome is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2014, 11:25 AM   #13
Senior Member
 
Locky66's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: West Michigan
Posts: 629
It probably works differently depending on what phone and operating system you have. On my android with whatever the newest os for them is, I view the site just like I do on my laptop at home.
__________________
If the trailers a rockin, dont bother a knockin, just come on in and make yourself a drink. We wont be long.
Locky66 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2014, 05:28 PM   #14
Senior Member
 
Cosmik Debris's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Missoula, Montana
Posts: 554
Angry Android ain't doin" it

Been on the road for three weeks and unable to even view this forum with my Kindle Fire HDX. Just clicking on the bookmark causes the browser (Silk) to shutdown. I did get a pop up the first time asking about using tapatalk and I clicked no, then seemed to have banned me from getting on.
Cosmik Debris is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2014, 04:57 PM   #15
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Inland Empire
Posts: 816
Quote:
Originally Posted by Cosmik Debris View Post
Been on the road for three weeks and unable to even view this forum with my Kindle Fire HDX. Just clicking on the bookmark causes the browser (Silk) to shutdown. I did get a pop up the first time asking about using tapatalk and I clicked no, then seemed to have banned me from getting on.
It's possible you may have an old bookmark - the site was moved to a new server not long ago. Can you try deleting the bookmark and resetting it?
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2014, 07:59 PM   #16
Senior Member
 
Cosmik Debris's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Missoula, Montana
Posts: 554
Will try tonight, but I initially found it by using a google search and this is the thread I found, but when trying to access, it bumped me out. Home now on laptop.
Cosmik Debris is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2014, 06:38 PM   #17
Senior Member
 
Cosmik Debris's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Missoula, Montana
Posts: 554
Tried the checking the url and it was good. Still kicks me out of the Kindle browser. If you put Tapatalk problems into a google search you see that this isn't the only forum with issues.
Cosmik Debris is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 07:52 AM   #18
Senior Member
 
Cosmik Debris's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Missoula, Montana
Posts: 554
Well, ended up exchanging my 7" HDX for the larger model and can access this site again. Maybe something changed here or the first kindle had issues. I know it did, that's why I took it back, just didn't think the firmware problem was bigger than first thought.
Cosmik Debris is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 07:04 PM   #19
Senior Member
 
nevercominhome's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Elkin
Posts: 3,870
That does seem odd. Glad you're able to get back to the site!
__________________
'12 Jay Flight 28BHS
'02 F250 Crew Cab 7.3 Powerstroke

nevercominhome is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 08:12 AM   #20
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: KY
Posts: 289
Send a message via Skype™ to jamaddox
Tapatalk

I am having a problem. I deleted the forum from tapatalk and re added it. Still not working. Will not let me login or even sow any posts. I can see the forum groups
__________________

__________________
John
2017 F-250 Lariat
2016 Whitehawk 27DSRL
jamaddox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 09:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.