Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-30-2014, 08:26 PM   #1
Senior Member
 
newbold1's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Joelton, TN
Posts: 273
Tapatalk Crashes After Posting a New Topic

I am having a problem that when I post a new topic using my iPad, Tapatalk crashes right after I hit "send". I thought my post was being lost but it turns out that the post actually remained. The app just crashes and I have to start it up again. My guess is as soon as I hit send on this post it will crash again.
__________________
Joelton, TN
2013 Ford F350 Lariat Crew Cab 4x4 6.7 Diesel 3.55 Long Bed
2013 Jayco White Hawk 30DSRE
newbold1 is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2014, 08:27 PM   #2
Senior Member
 
newbold1's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Joelton, TN
Posts: 273
Yep. Post stayed but the app crashed. I was able to get back on in seconds... obviously with this follow-up post. Not a huge deal but still something isn't quite right.
__________________
Joelton, TN
2013 Ford F350 Lariat Crew Cab 4x4 6.7 Diesel 3.55 Long Bed
2013 Jayco White Hawk 30DSRE
newbold1 is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2014, 08:27 PM   #3
Senior Member
 
newbold1's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Joelton, TN
Posts: 273
Reply did not crash. Just new topic posts crash.
__________________
Joelton, TN
2013 Ford F350 Lariat Crew Cab 4x4 6.7 Diesel 3.55 Long Bed
2013 Jayco White Hawk 30DSRE
newbold1 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2014, 01:31 PM   #4
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Inland Empire
Posts: 1,185
You might try uninstalling and reloading the app. Also if you were one of the folks who actually updated to the latest IOS, you might consider the rollback they've recommended. it's caused all sorts of issues...
__________________
.
Meddle not in the affairs of dragons, for you are crunchy, and taste good with ketchup.
.
Jayco Owners Forum Custom Google Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2014, 06:01 PM   #5
Site Team
 
norty1's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Charleston, SC
Posts: 17,765
Have you loaded IOS 8.02 and the latest update to the Tapatalk app?
__________________
Moderator
2011- 351RLTS Eagle, MorRyde suspension & pin box, Hughes PWD50 Power Watchdog, TST
2017- F350 6.7 PSD Lariat FX4,SRW, SB,CC
B&W Turnover ball, Andersen Ultimate 3220


Can't find what you're looking on JOF? Try:Jayco Owners Forum Custom Google Search
norty1 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2014, 08:48 PM   #6
Senior Member
 
newbold1's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Joelton, TN
Posts: 273
Loaded ios 8.0.2 today. My apps are all updated. Hopefully that fixes it.
__________________
Joelton, TN
2013 Ford F350 Lariat Crew Cab 4x4 6.7 Diesel 3.55 Long Bed
2013 Jayco White Hawk 30DSRE
newbold1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 02:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.