Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-16-2014, 02:04 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 27
Garage beds

My power beds in the garage have stopped working. Last used Sept last year
went to use them today wouldn't work. The light on the switch in the control
panel is not on when swithch is turned on. Checked the fuse it is a 20 amp
automatic so I switched the one from the slides to the cargo room location and
still no light and still not working. I didn't have my volt meter with me so
couldn't check for voltage at switch. Any suggestion as a possible problem
with it, that I could check for?

Jack
__________________

advrider is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2014, 07:09 AM   #2
Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: s. e . south Dakota
Posts: 49
make sure to check connections on motor that operates the bed. had an issue with the same thing to start season . I wiggled connections at motor and has worked fine since
__________________

__________________
2014 seismic 3914 with full body paint
2011 'dodge ram ' 2500 6.7 Liter . Diesel , it
Still says dodge on dashboard .
2013 Can am commander 1000 cc camo xt. 2003 Harley Davidson road king
slaw32 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2014, 09:21 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: Yorkville
Posts: 29
Possibly bad master switch to garage, pull panel and see if you have power to the switch. Hope that helps.
__________________
Terry
2008 Ford F450
2015 Seismic 3912
Rotocleaner1 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 08:42 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 27
garage beds

No power to the cargo bay switch how do you or can you check
to see if an auto reset 20 amp fuse is working?


Jack
advrider is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2014, 04:38 PM   #5
Senior Member
 
newbold1's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Joelton, TN
Posts: 274
unhrg nghhgjnnnn
__________________
Joelton, TN
2013 Ford F350 Lariat Crew Cab 4x4 6.7 Diesel 3.55 Long Bed
2013 Jayco White Hawk 30DSRE
newbold1 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2014, 11:23 PM   #6
Senior Member
 
newbold1's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Joelton, TN
Posts: 274
Quote:
Originally Posted by newbold1 View Post
unhrg nghhgjnnnn
Not sure what happened here. Maybe a butt post like a butt dial on the cell phone?

LOL
__________________

__________________
Joelton, TN
2013 Ford F350 Lariat Crew Cab 4x4 6.7 Diesel 3.55 Long Bed
2013 Jayco White Hawk 30DSRE
newbold1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.