Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-28-2016, 09:45 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: Bradenton
Posts: 8
Outside tv not working .newbie help

First multi nite in New 31ultimate. Trying to get outside tv to connect to camp site cable. Have cable tv connected to coax connection in wet bay. Other 2 tv's working fine. Went to input on 3rd tv didn't appear to "see" cable as input. Thanks in advance.
__________________

ajsfla is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2016, 10:37 AM   #2
Senior Member
 
oldmanAZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: AZ
Posts: 7,047
Congratulations and welcome to the forum.

Hopefully someone with outside tv experience and a similar unit will be along to help.
__________________

__________________
Sherm & Terry w/rescues Eydie (min Schnauzer) Steve RIP (std Poodle)
2015 Jay Flight 27RLS (Camped: 102 nights '15, 90 nights '16, 70 nights '17 so far)
2006 Ford F350 6.0 PSD, Lariat, 4WD, CC, LB, SRW, auto., Camper pkg.
oldmanAZ is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2016, 10:53 AM   #3
Senior Member
 
McGarrett50's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Clearwater
Posts: 172
Could be:

1. Input is not on TV (check that it's not on a/v or aux etc)
2. There is a connection problem of the coax behind the TV. Not sure exactly where it is but I think it's behind one of the bedroom drawers.

If you can't find it, there's likely an easy fix by your dealer. Good luck and enjoy the rest of your trip!
__________________
2015 Jayco Precept 31UL
Tow: 2014 Ford Fusion SE HYBRID
Blue Ox BX7420 Avail Towbar
SMI Duo "Stay in Play" Braking
Barley, our Golden Retriever, on board and Buster in spirit!

McGarrett50 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2016, 07:27 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: Bradenton
Posts: 8
Problem solved

It was easy fix .I consider myself pretty good with technology but I didn't dig deep enough into menus on the Sony tv. Kept thinking the initial button was the answer but had go into a internet preferences menu. All's well. Thanks
ajsfla is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2016, 07:46 PM   #5
Senior Member
 
oldmanAZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: AZ
Posts: 7,047
... and thank you for letting us know.
__________________
Sherm & Terry w/rescues Eydie (min Schnauzer) Steve RIP (std Poodle)
2015 Jay Flight 27RLS (Camped: 102 nights '15, 90 nights '16, 70 nights '17 so far)
2006 Ford F350 6.0 PSD, Lariat, 4WD, CC, LB, SRW, auto., Camper pkg.
oldmanAZ is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2016, 09:29 PM   #6
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Cape May Court House
Posts: 50
First if the other tvs were watching regular antenna tv the cable won't work because the booster has to be off. If other tvs were on park cable check your switch box in compartment is switched to the proper setting. If that is correct check your tv input and change it to one of the htmi settings. One of them should work. Also check the wire to the back of the tv. It sometimes comes loose or falls out.
Djtommysr is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2016, 10:15 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: Bradenton
Posts: 8
close the thread. Thanks to everyone who helped!
__________________

ajsfla is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 12:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.