Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2014, 06:29 PM   #11
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 12
Had the same problem. Just installed a new hose (pigtail) from tank to regulator and it works great once again. It's forums like this that gets us back to camping.
Thank you all.
__________________

GOOD4US is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2015, 10:58 AM   #12
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Long Island
Posts: 45
We always had the same issue with our 154....we now do the crank slowly open "trick" and then let it sit for like 15 minutes, then it works, it seems like the gas needs time to run through the line.
__________________

__________________
2012 Jayco Swift 154BH
2013 Toyota Tundra

http://blog.graywriterrv.com/wp-content/uploads/2011/08/rv-dump-icon.jpg
CampRock is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2015, 11:50 AM   #13
Senior Member
 
Paintinfool3's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fort Wayne
Posts: 1,272
Well never heard of the crack it slow thing, might have to try that. I usually just let her rip when opening the valve lol
__________________
2011 F250 King Ranch Crew Cab Diesel , 2015 Jayco Eagle 338 rets
Paintinfool3 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2015, 09:25 AM   #14
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Missouri City, The Republic of Texas
Posts: 3,011
I learned thru the school of hard knocks about opening the tank slowly. I have a "spare" pig-tail as a result. Our symptom tho was no gas at all. The flame for a few seconds after lighting sounds like the regulator might be the culprit.
__________________

__________________
Cheers,
T_

2013 F-350 CC SB 2WD 6.7PS
2013 Eagle Premier 351 RLTS
-SOLD- 2012 X23B
-SOLD- 2003 Ford Expedition 5.4, Bilstein shocks
RedHorse1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 07:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.