Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-30-2015, 04:49 AM   #11
Site Team
 
norty1's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Charleston, SC
Posts: 12,032
Still pointing to a regulator that can not provide enough pressure. Can you duplicate the problem without using the grill. Only running everything else that used LP in the rig?

Could be the regulator is not up to the flow rate you are requiring.
__________________

__________________
Moderator
2011 351RLTS Eagle, Mor/Ryde suspension & pin box
06 F350 Lariat PSD, SRW, LB, CC, EGR delete kit, 16K DrawTite hitch, Timbrens, TST TPMS

Can't find what you're looking on JOF? Try:Jayco Owners Forum Custom Google Search
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled." - Mark Twain
norty1 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2015, 09:24 AM   #12
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Nashville
Posts: 470
Assuming you properly converted the grill the only other source of the problem would be the trailer regulator itself or a blockage in a line somewhere.
__________________

Hohenwald48 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2015, 11:11 AM   #13
Senior Member
 
IceOnFire's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Eastvale, CA
Posts: 157
Quote:
Originally Posted by Hohenwald48 View Post
Assuming you properly converted the grill the only other source of the problem would be the trailer regulator itself or a blockage in a line somewhere.

That's what we are thinking. This is the first time we are using the quick connect line in 2 years since we've owned the trailer. We will try the same setup with my in-laws trailer and see if we can re-produce the issue.
__________________
2018 Eagle HT 29.5BHOK (on order)
2016 Jay Flight 28BHBE (up for sale)
2016 Ford F-250 Lariat Screw 6.2 CC SB
2014 Feather Ultra Lite X23B (sold)
IceOnFire is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2016, 07:47 AM   #14
Senior Member
 
us71na's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: McKean, PA
Posts: 428
If you are connecting your hose to this silver colored device on your grill it won't work. That device is a regulator.
__________________
2011 Skylark 21FKV
us71na is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2016, 02:10 PM   #15
Senior Member
 
IceOnFire's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Eastvale, CA
Posts: 157
We were able to connect the same grill and setup to a newer Jay Flight model, and the both indoor and outdoor burners worked without any issues. This leads me to believe there is not enough propane flow to support both burners or there is some sort of blockage in the line. We will be upgrading to a Jay Flight in 6 weeks, so we are not so concerned anymore. Thank you for everyone's input.
__________________
2018 Eagle HT 29.5BHOK (on order)
2016 Jay Flight 28BHBE (up for sale)
2016 Ford F-250 Lariat Screw 6.2 CC SB
2014 Feather Ultra Lite X23B (sold)
IceOnFire is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2016, 09:05 PM   #16
Member
 
pmames's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Woodstock
Posts: 57
We took the regulator off our Coleman road trip XLE. It works great. We used a quick disconnect grill hose from Lowes and about 30$ in brass fittings. Does not affect the gas inside. The connection on the TT is different than the Coleman hose. Try the Charbroil quick disconnect 10 ft hose.
__________________

__________________
2014 Hemi with tow package
2015 Jay Flight 24FBS
Woodstock GA.
pmames is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 11:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.