Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-08-2014, 11:18 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: North Idaho/Arizona
Posts: 5,303
Television speakers (HELP)

After sitting for 6 months in storage we have not been able to get the speakers on the television (RCA) to work. The only way we can get tv sound is to turn on the Jensen radio. It is not on mute and I have checked every thing on the menu. Any suggestions???? It worked fine in April when we took it to the storage lot.
__________________

__________________
2011 Eagle 330RLTS with just about every option.
2017 Silverado 1500 4x4 5.3 with tow package.

I was born with nothing and I still have most of it left.
clutch is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2014, 05:31 AM   #2
Site Team
 
norty1's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Charleston, SC
Posts: 12,059
All I could do is go over all the plug in cables and changeable options on the tv.

I just had a DVD player working great a week ago, now the audio output is kaput. Moved over to another audio out jack and it works fine!
__________________

__________________
Moderator
2011 351RLTS Eagle, Mor/Ryde suspension & pin box
06 F350 Lariat PSD, SRW, LB, CC, EGR delete kit, 16K DrawTite hitch, Timbrens, TST TPMS

Can't find what you're looking on JOF? Try:Jayco Owners Forum Custom Google Search
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled." - Mark Twain
norty1 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2014, 07:14 AM   #3
Senior Member
 
TNCraig's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Dayton
Posts: 377
Since the Jensen radio gets its audio input from the TV there must be something failed within the TV itself. Not sure what failed could be a loose wire or circuit board or a failed sub-component.
__________________
Craig & Terry in Tennessee
2018 Pinnacle 36 KPTS,
2012 F350 CC LB King Ranch, 6.7L TD, Ford 25K hitch, TM TPMS, Diesel Site Coolant Filtration System

TNCraig is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2014, 07:26 AM   #4
Lost in the Woods
 
Join Date: Jun 2014
Location: Woodstock
Posts: 1,128
they may not be muted but maybe they are turned off.
nbhybrid is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2014, 07:46 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: North Central Louisiana
Posts: 111
If there is an earphone jack on the TV, it may have dirty contacts. Insert and remove an earphone plug several times and it may clean them. A little bit of spray contact cleaner may also help.
__________________
Mike Laupp

'13 Jayco Premier 351RLTS

'17 F350 King Ranch Ultimate FX4 6.7L TD SRW LB BackFlip F1
mjlaupp is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2014, 08:58 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: North Idaho/Arizona
Posts: 5,303
Thanks for the replys. I think the tv has a problem as everything is turned on and plugging and unplugging the jacks hasn't helped.
__________________

__________________
2011 Eagle 330RLTS with just about every option.
2017 Silverado 1500 4x4 5.3 with tow package.

I was born with nothing and I still have most of it left.
clutch is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 12:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.