Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-09-2014, 07:45 PM   #11
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Dallas
Posts: 155
On my 2014 Jayco 197. I had the same issue. Thanks!!
__________________

Touch N Go is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2014, 08:04 PM   #12
Lost in the Woods
 
Join Date: Jun 2014
Location: Woodstock
Posts: 1,128
Jayco really dropped the ball on my X17A....my TV locations, although it has 2, are on the other side of the trailer

No way I can run anything from my IRV.

Mind you I have no interest in installing a TV so it doesn't matter but it is the principal and lack of thought that irritates me
__________________

nbhybrid is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2015, 09:26 PM   #13
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Winnipeg
Posts: 2
Does anyone know if the 2015 X213 has the same issue?
__________________

lchalmers is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.