Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-15-2014, 11:34 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Creedmoor
Posts: 2
Question TV

Hi all,
Just brought a small Vizio into my X17Z.Have a cable connected to park cable and a short cable on tv.Tried all connections with no luck.What is the proper setup??
__________________

russimsland is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2014, 11:47 AM   #2
Lost in the Woods
 
Join Date: Jun 2014
Location: Woodstock
Posts: 1,128
screw the coax from the TV to the outlet with the 12volt plug. Make sure the booster is off and your TV INPUT is set to the Coax setting...likely says TV

make sure the jumper wire is still in place as well
__________________

nbhybrid is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2014, 03:01 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Creedmoor
Posts: 2
Thanks nbhybrid,
now we're getting somewhere.At least I know the proper setup for trying to get it working.I've tried it before with no luck,but now I'm on the right track.
russimsland is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2014, 03:53 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Vienna
Posts: 1,645
Quote:
Originally Posted by nbhybrid View Post
screw the coax from the TV to the outlet with the 12volt plug. Make sure the booster is off and your TV INPUT is set to the Coax setting...likely says TV

make sure the jumper wire is still in place as well
Then you need to go to your channel menu and do a channel search for cable channels. Each area you visit, you will need to do a new channel search.
__________________

Joe Hinson
2010 Jayco Quest G2(SOLD)
2014 Jayco Eagle 33.5RETS
2007 Ram 2500 5.9L Cummins(SOLD)
2015 Ram 2500 6.7L Cummins 4WD
:)
namusmc65 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2014, 11:02 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Surprise
Posts: 341
Quote:
Originally Posted by namusmc65 View Post
Then you need to go to your channel menu and do a channel search for cable channels. Each area you visit, you will need to do a new channel search.
We had a similar situation with our Vizio; did all that is stated here; got some channels good and some bad. We checked with the park management; they sent over a maintenance guy; changed the connector at the main electrical box; and all was GOOD! Since we moved a couple of times, we had them do this twice as the connectors are obviously getting old and "worn out!"
__________________
2014 Jay Feather Ultra Lite X19H
2014 Buick Enclave, 3.6L V6 w/Towing Pkg.

docmarrin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.