Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-14-2016, 10:54 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: marine city
Posts: 4
eletrical problem

I own a 2004 Jayco Granite Ridge motorhome , i have no power going to the plug (behind tv) for the tv,vcr,and dvd player.I have checked all fuses and breakers at the fuse box by the side of the bed.Is there another fuse box somewhere else on my unit for 120 volts ?????
__________________

gasman is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 11:03 AM   #2
Senior Member
 
Grumpy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 5,038
I you have an inverter it has a circuit breaker on it as well, check it.
__________________

__________________
DISNEY LOVERS
PINNACLE 2015 38FLSA. aka: "Roam Sweet Home"
Grumpy is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 11:18 AM   #3
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Yellowknife
Posts: 68
Do you have power on any of the other 120V outlets ?

Quote:
Originally Posted by gasman View Post
I own a 2004 Jayco Granite Ridge motorhome , i have no power going to the plug (behind tv) for the tv,vcr,and dvd player.I have checked all fuses and breakers at the fuse box by the side of the bed.Is there another fuse box somewhere else on my unit for 120 volts ?????
__________________
----------------------------------------------
2015 Jayco Eagle HT 29.5BHDS
2016 Ford F350 Lariat

2010 Ford F-250 XLT (traded)
2013 Keystone Laredo 294RK (traded)
ArcticFire is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 11:22 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: marine city
Posts: 4
yes only the eletrical plug behind the tv is dead.
gasman is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 11:33 AM   #5
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Yellowknife
Posts: 68
Have you had a chance to take a meter and measure for ANY output kinda voltage?

Can you do the same at your power center ?

Quote:
Originally Posted by gasman View Post
yes only the eletrical plug behind the tv is dead.
__________________
----------------------------------------------
2015 Jayco Eagle HT 29.5BHDS
2016 Ford F350 Lariat

2010 Ford F-250 XLT (traded)
2013 Keystone Laredo 294RK (traded)
ArcticFire is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 01:20 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: marine city
Posts: 4
Thanks to all i solved my eletrical problem. Thank You
gasman is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 01:25 PM   #7
Senior Member
 
oldmanAZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: AZ
Posts: 7,038
It would be helpful to please take a minute to tell us what it was.
__________________
Sherm & Terry w/rescues Eydie (min Schnauzer) Steve RIP (std Poodle)
2015 Jay Flight 27RLS (Camped: 102 nights '15, 90 nights '16, 70 nights '17 so far)
2006 Ford F350 6.0 PSD, Lariat, 4WD, CC, LB, SRW, auto., Camper pkg.
oldmanAZ is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 02:10 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: marine city
Posts: 4
I forgot about the inverter i reset the breaker thats all . I put a load on the circuit and there has been no problem. Thanks Again
__________________

gasman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 05:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.