Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-19-2013, 08:45 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 113
Air conditioner problem

First trip with our new Jayco, temperature outside 86 after 3 hours temperature inside 84. I think the air is not working. Sounds like the compressor is running and there is condensation coming off the roof.
__________________

__________________
2014 321RLTS Eagle Premier
2013 3500 CC DMAX
jimandcarol is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2013, 11:09 PM   #2
Senior Member
 
2edgesword's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Long Island, NY
Posts: 284
Are you getting good air flow out of the unit? Is there possibly some packing material that might not have been removed blocking air flow? Do you have a way to measure the air temperature at the vent? It should about 20 degrees colder then the air drawn into the unit.
__________________

__________________
2012 KZ Spree Escape E204S
2007 Chevy Silverado 1500 4.8L, 3.23
Yamaha 2400ishc
2edgesword is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2013, 11:56 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 113
This morning it is 73 outside and temperature at the register is 59 and the air flow seems good. Seems to be working now.
__________________
2014 321RLTS Eagle Premier
2013 3500 CC DMAX
jimandcarol is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 02:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.