Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-06-2014, 05:30 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Forest
Posts: 6
Power Problem

We are experiencing a mysterious power problem on a used 2004 Granite Ridge 3100SS that we recently purchased. We were on the generator and only had the A/C and internal lights running. Everything was find until my wife turned the a/c off, when she did that we lost all power from the generator. The breakers did not show as being tripped. I tried to reset the generator, but I still could not get the power to the microwave and a/c restored. Any ideas on solving this would be greatly appreciated.
__________________

jgoodrow is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2014, 05:59 PM   #2
Member
 
Bivwack's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Merritt Island, Florida
Posts: 36
Just curious on the replies. Did you ever resolve the issue?
Bivwack is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 07:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.