Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-29-2015, 12:53 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Temecula
Posts: 17
Precept 35un - no 110 ac from generator

Brand new 35un- first day! Get home from dealer and When i start the generator there is not any 110 v anywhere in the coach despite the generator running fine.

The gen is running fine but the tvs, refrigerator, and air conditioners won't run- as there is still no 110 ac in the coach despite the generator running fine!

Is there a switch for the ac that I am missing? It was all working at the dealer of course.....

Frustrating to say the least!

Any ideas?
__________________

Jeff k is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2015, 07:12 AM   #2
Senior Member
 
Grumpy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 5,037
There is a breaker on the geny itself, under the front cover. It may have been inadvertnly turned off. It is by the start/stop swtich.
__________________

__________________
DISNEY LOVERS
PINNACLE 2015 38FLSA. aka: "Roam Sweet Home"
Grumpy is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2015, 07:16 AM   #3
Senior Member
 
JoeMazz's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Orlando
Posts: 179
Congratulations on the 35UN. I picked up the 35UP a couple of months ago. Can be confusing what runs on battery, generator and land line. If you're only running the generator, and the inverter is turned on and showing proper range, main a/c should run. If it doesn't, first thing to check is the breakers on the generator itself. Pull the front panel off the generator and there will be 2 toggle switch breakers on the upper left. Make sure they are not tripped. The fridge, if set on Auto, should run off your propane, but only if the coach is level. If the fridge isn't level, it will run but it will not get cold.
Just a few of the mistakes I made when I got mine. Hope that helps.
Join the Precept Owners Group. That way we can figure it all out together https://www.jaycoowners.com/forums/gr...%27+group.html
__________________
Joe Mazz
2015 Precept 35UP
2017 Jeep Cherokee Trailhawk

JoeMazz is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2015, 12:17 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Temecula
Posts: 17
Yep- two breakers were turned off on the generator...,thanks.

I joined the precept group as you suggested-- lots of rattles and squeaks - not sure which are normal or poor installation -
Jeff k is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
110ac, generator, no power

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.