Jayco RV Owners Forum
 



Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2018, 04:36 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: Castle Rock
Posts: 1
Siphon pu from re aantifreeze during winterazation does not happen?

Last year during winterization we could not get the pump to siphon from the antifreeze gallon.We were able to gravity feed it to the water pump by holding the tube with a funnel above and pour it in effectively.
I checked the drain and low feed valves and everything was closed tight.Thinking there is a vacuum leak somewhere?
Thinking about next year.Any ideas what's going on?

2017. North point 315

Thanks
__________________

Troutbumhopkins is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2018, 04:58 PM   #2
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Albuquerque
Posts: 51
Assuming that you have all the shut off valves set correctly and the jug and the pump are near to one another, a vacuum leak would be my first guess. Will the pump pull fresh water from the fresh water tank? If it does, see my first guess. If not, you might have a pump issue.
__________________

Fyouberg is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2018, 05:01 PM   #3
Senior Member
 
Grumpy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 5,575
Turn the water inlet screen around to push open the check valve. Just besure to reverse it after your done pumping the antifreeze.
__________________
DISNEY LOVERS
Grumpy is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.