Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-30-2014, 12:32 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bakersfield
Posts: 5
2015 Greyhawk - Bluetooth Issue

Hi All!

We are super excited to have our new Greyhawk. We have taken it to the beach on a couple of weekend trips and haven't had any problems to speak of, except this one:

We have tried connecting four different cell phones to the Bluetooth. All will connect, and all will place calls. We can hear the person on the other end of the call just fine, but no matter which phone we use no one can hear us speaking.

Has anyone else had this issue? Not sure where to go to troubleshoot - Jayco, Ford or maybe Jensen?

Any suggestions would be appreciated!
Cheers!

Char
__________________

charjones1 is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2014, 09:46 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Oakley
Posts: 6
Hello,
I also have a new Greyhawk, When scrolling through the settings I thought I saw something for "external mic"may be see if that's on?
__________________

fx21basser is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2014, 10:34 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bakersfield
Posts: 5
Thank you! I will look for that!
charjones1 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2014, 06:39 PM   #4
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Dade City
Posts: 99
We have a 2015 Precept 31UL and have the same issue. I will look at the settings again.
Jacobsnc is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2014, 06:43 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bakersfield
Posts: 5
I'm glad we're not alone! We haven't had a chance to fiddle with the settings yet, but we will be using the RV this weekend, so hopefully I can report back that we successfully resolved the issues.
charjones1 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2014, 04:01 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bakersfield
Posts: 5
Ok, so we didn't find an external mic setting anywhere. Downloaded the JensenJRV215N owners manual, carefully followed all instructions, but we are still having the same issue. Guess we will contact the dealer. Does anyone even know where the microphone is located in the Greyhawk? We've looked, but haven't found it. Perhaps it is obstructed by upholstery or something.
charjones1 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2014, 04:58 PM   #7
Senior Member
 
Ustabslim's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Spicewood, Texas
Posts: 918
Normally it's right above the drivers head.
__________________
2015 338RETS Eagle Premier gloss sides., king.
2012 Ram 3500, crew cab 4x4 duelly Deleted
16k miles, 530HP, 1000 +torque.
Ustabslim is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2015, 03:08 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bakersfield
Posts: 5
Just an update on this issue - we still haven't resolved it but I did call Jayco about it today (finally). The customer service representative indicated that in our bag of materials (manuals, etc.) we should have received a microphone to be plugged into the back of the radio unit. It sounded like they have heard of this problem before. I haven't yet looked through our materials again, but am hopeful I will find it. If we can't find it, Jayco indicated they can order a new one for us. I hope this information helps someone with a similar issue.
charjones1 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2015, 03:43 PM   #9
Senior Member
 
bgermane's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Southern California
Posts: 171
Ugh. I'm confused. Is Jayco actually suggesting that they expect the owner to pull the dash off and plug the external speaker in? That is a massive pain in the ___! Trust me. I spent hours chasing a loose speaker wire behind the radio. Ours worked from the factory. Why wouldn't Jayco install it?
__________________
Brian, Mary, kids, beagle - Moose, and mutt - Maggie.
2012 Greyhawk 31FS
2013 Ford Explorer Toad
bgermane is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2015, 06:21 PM   #10
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Speedwell
Posts: 15
Hmmm, I have a 2014 Greyhawk and I didn't have to connect anything to get the Bluetooth working. I believe that I did have to change a setting to turn the mic on. Sorry I don't remember how I got to it, I believe it was in the settings but I don't recall exactly where. I will look at it tomorrow if you haven't already figured it out.
__________________

Ronbo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.