Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-07-2017, 03:25 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Ellensburg
Posts: 3
No lights

I have a 2007 arnica class c. The spot lights over bed, light over table and storage compartment lights all quit working. Yes the fuse is good. At the same time the clearance light above the left drive axle came on and won't go off, any ideas on what I can check?
Bohammon is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2017, 04:11 PM   #2
Senior Member
 
WinnieView's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: anytown
Posts: 1,751
Check the 12 volt cutout switch if present inside the door or somewhere nearby.
WinnieView is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2017, 06:17 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Ellensburg
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by 2008Seneca View Post
Check the 12 volt cutout switch if present inside the door or somewhere nearby.
Thanks but can't be that switch as everything else works
I have trouble shot this more and it is a bad ground does anyone know where grounds come together and are connected to inverter ground?
Bohammon is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2017, 06:29 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Ellensburg
Posts: 3
FYI found the problem
There was a bad ground. All the grounds come together on the left side door frame for the generator, found a loose set screw now the rest of the lights work and the clearance light went out.
Bohammon is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2017, 06:36 PM   #5
Senior Member
 
WinnieView's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: anytown
Posts: 1,751
Thanks for the followup. Glad you found it.
WinnieView is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2017, 10:10 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Manchester Center
Posts: 1,520
Thank you closing the loop on this issue. It is all ways nice to under stand the root cause of an issue.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Paul
2018 37TS
Jeep JL
RVermont is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
no lights

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.