Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-10-2016, 12:06 PM   #1
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Fort Wayne
Posts: 90
Electrical Issue Eagle HT

Help Lights are flickering when water pump is on. Feel like I'm in a Disco lol Any Help?? please
__________________

sobuck1 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2016, 12:27 PM   #2
Senior Member
 
Mustang65's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Clearwater, FL area
Posts: 3,671
Check your negative battery cable and make sure that the frame connection is tight. Sounds like a bad ground connection. Also check the battery terminal connections. Is the battery fully charged? Are you on shore power?

Don
__________________

__________________
2013 Jayco Eagle 284BHS
250Watt Grape Solar Panel, MorningStar MPPT 60 Charge Controller
1500 Watt Ramsond PSI, 2 Trojan T145 Batteries (260Ah)
2 - AirSight Wireless IP Cameras (used as rear view cameras)
EnGenius WI-FI extender, D-Link wireless (n) modem
MagicJack Internet Phone
2012 Ford F150XLT, EcoBoost w/3.73
157" Wheel base, HD Towing Package

Our Solar Album https://www.jaycoowners.com/album.php?albumid=329
Mustang65 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2016, 01:55 PM   #3
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Fort Wayne
Posts: 90
yes on shore power and thanks for the reply
sobuck1 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2016, 10:52 AM   #4
Senior Member
 
tularockstar's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Queen Creek
Posts: 347
Did you check your battery on/off switch? Your switch has to be On, when you have shore power connected. Otherwise, you're using only your battery, and will be drained if you don't turn on the switch.

Quote:
Originally Posted by sobuck1 View Post
yes on shore power and thanks for the reply
__________________
U.S. Air Force (1979 to 1994)
2016 Jayco 29.5BHDS
2015 Ram 2500 (6.7L Cummins Diesel)
Queen Creek, Arizona
tularockstar is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2016, 01:33 PM   #5
Senior Member
 
3'senough's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 2,072
Are you sure the converter breaker is on as well? Just because your plugged in does not mean the 12V converter is powered up.
__________________

2014 375 BHFS Eagle Premier
2014 Ram 3500 Longhorn DRW CC
6.7 CTD, Aisin, 4.10's
Yamaha EF3000iSEB
3'senough is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2016, 05:34 PM   #6
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Fort Wayne
Posts: 90
Thanks Guys I'll check that in a bit. the low water pressure in bathroom was some crap in the faucet from the factory that's clear water pump is real loud have to ck that out also
sobuck1 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2016, 06:11 AM   #7
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Vienna
Posts: 1,645
If your water pump sits on the floor like mine does, it can make a vibration all through the unit. What I did was place some foam padding underneath the water pump and it took almost all of the noise and vibration out.
__________________

__________________

Joe Hinson
2010 Jayco Quest G2(SOLD)
2014 Jayco Eagle 33.5RETS
2007 Ram 2500 5.9L Cummins(SOLD)
2015 Ram 2500 6.7L Cummins 4WD
:)
namusmc65 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 11:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.