Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-30-2015, 07:30 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Canyon Lake
Posts: 3
Front living room slide

I have a 2015 Pinnacle 38FSLA (forward living room).Yesterday I moved from one spot to another. All slides retracted fine but my driver-side slide-out has no juice to it at all when I tried to extend. The opposite slide-out extended fine. I'm assuming something is pinched or pulled loose that I can't see. If it is the fuse, wouldn't both living room slides be inoperable?
The husband is of no help because he is working offshore and unavailable to help me figure this out. I just can't stand the thought of calling the repair dude if it's a simple fix I don't know to look for.
Thanks for any help!
Barbara.
__________________

barbee55 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 07:33 AM   #2
Senior Member
 
Quahog's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Houston
Posts: 2,531
Not sure if a single fuse supports both slides or not (I'd think not) but it would be a simple thing to check first.
__________________

__________________
Mike, Sue, Sissy and Little Man

2015 Ford F350 Lariat FX4 6.7 CC DRW
2015 Eagle Premier 351RSTS

Quahog is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 09:24 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Canyon Lake
Posts: 3
I found a red wire disconnected (pulled out) from the slide-out switch-thingy (my technical term) in the belly. I imagine that is my problem. I called "the man" because I am useless with electrical problems. It's all magic to me. Thanks for responding.
barbee55 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 09:30 AM   #4
Senior Member
 
Quahog's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Houston
Posts: 2,531
Sounds like you may have found the problem. Good going!
__________________
Mike, Sue, Sissy and Little Man

2015 Ford F350 Lariat FX4 6.7 CC DRW
2015 Eagle Premier 351RSTS

Quahog is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 09:53 AM   #5
Senior Member
 
Scoutr2's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Bartonville
Posts: 509
Red would be the power supply. Sounds like that is your problem. No power. No slide movement.
__________________

Scoutr2 (Mike)
2015 Jay Flight 32RLDS Elite
2012 Chevy 2500HD Crew Cab LTZ (6.6L Duramax/Allison)
Equalizer Hitch (1200# bars)
Scoutr2 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 10:26 AM   #6
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Canyon Lake
Posts: 3
Here's the red wire problem. Top right. *sigh* It's always something.
Attached Thumbnails
jaycoslideoutpowerbox.jpg  
barbee55 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 04:53 PM   #7
Site Team
 
WVDusty's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Charleston
Posts: 1,550
Looks like the crimp on connection just came loose the white plug beside the whit wire should just pull off. If so you could pick up a new one at any auto parts store and recrimp on the red wire.
__________________
https://www.jaycoowners.com/forums/re...%3A_douuy_o5dq

TV 2005 Ram 3500 CC LB SRW Cummins POWER
2014 Jayco Jayflight 32BHDS Prodigy P3 brake controller.Reese dual cam 1400/14000
WVDusty is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 05:15 PM   #8
Senior Member
 
Scoutr2's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Bartonville
Posts: 509
Quote:
Originally Posted by WVDusty View Post
Looks like the crimp on connection just came loose the white plug beside the whit wire should just pull off. If so you could pick up a new one at any auto parts store and recrimp on the red wire.
I'm thinking it came off the red screw-type lug beneath it, on the right side of the slide controller. The label shows the lug should be connected to a power source (red). But I cannot be sure. Is there another controller for the other slide that you can compare it to?
__________________

Scoutr2 (Mike)
2015 Jay Flight 32RLDS Elite
2012 Chevy 2500HD Crew Cab LTZ (6.6L Duramax/Allison)
Equalizer Hitch (1200# bars)
Scoutr2 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 06:26 PM   #9
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Victoria
Posts: 69
If you look right above the white wire, that is where it goes. The controller even says power. Can't see if it is a lug terminal or a butt connector that has come apart. I would turn off the battery switch and remake the connector whatever it is.
gaserv is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 06:47 PM   #10
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Early
Posts: 47
My front bedroom slide on a 323LKTS did the same thing. There is a wire that is connected by a usb looking connection that runs to the motor. The dealer told me it often times gets snagged when the slideout moves in or out, and the power to one of the motors is cut as a result. They told me it was a "common" problem with the front slides. I had them extend the wire, and secure the connection with tape in hopes it doesn't happen again. Good luck.
__________________

__________________
2015 Eagle 323 LKTS
2003 Ford F250 7.3 L Diesel
LegalEagle is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
slide-out

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 12:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.