Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-07-2023, 04:56 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2023
Location: North Central
Posts: 2
Tire pressure sync problems

We own a Ď22 321RSTS that recently spent 2 months in the shop. When I picked it up the batteries were dead including the one in the BMPRO controller. Thatís a story of itís own. All sensors had to be resynced including the light switches.
The problem Iím having now is getting the tire pressure sensors to pair correctly. The phone app to shows close to the pressure I get with a gauge but the controller numbers are really wonky. For example LF on app = 57F/72psi. The controller shows -65F/111psi. Yes thatís a minus sign.
How do I get the controller to read correctly?
Long time lurker, 1st time poster. Iíll set back and listen to your sage advice.
heyDC is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2023, 10:32 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Whitby Ontario
Posts: 559
Quote:
Originally Posted by heyDC View Post
We own a Ď22 321RSTS that recently spent 2 months in the shop. When I picked it up the batteries were dead including the one in the BMPRO controller. Thatís a story of itís own. All sensors had to be resynced including the light switches.
The problem Iím having now is getting the tire pressure sensors to pair correctly. The phone app to shows close to the pressure I get with a gauge but the controller numbers are really wonky. For example LF on app = 57F/72psi. The controller shows -65F/111psi. Yes thatís a minus sign.
How do I get the controller to read correctly?
Long time lurker, 1st time poster. Iíll set back and listen to your sage advice.
Try using the BMPRO tech support. I had good luck with it
https://teambmpro.com/technical-support/
billcf7 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2023, 11:54 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Dec 2023
Location: North Central
Posts: 2
Thanks for the advice. I have submitted a request and will wait for a reply. Weíll see how long that takes.
I unpaired and repaired (repaired? paired again?) both the controller with the node and the controller with the sensors today and the numbers are still wrong on the controller i.e. 57F@75psi on the app vs. -63F @ 3psi on the controller. The app pressure was verified with a gauge.
Makes my head hurt
heyDC is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 05:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.