Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-23-2018, 10:01 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: Brighton
Posts: 3
Angry xantrex freedom x 1200 Inverter not working

Hello we just purchased our north point 377rlbh 5th wheel a couple weeks ago. It has a xantrex freedom x 1200 inverter in it. It worked great for a week. And now the both screens the one on the inverter and inside the hallway won’t even light up. Any suggestions on what is going on? Any way to reset it? We are on a trip right now and really need it for the refrigerator while driving. We are also full timers. Any help would be great!!!
Highlineguy111 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2018, 10:06 PM   #2
Senior Member
 
WinnieView's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: anytown
Posts: 1,751
There may be a tripped reset button on the inverter. Not sure where it is located.
WinnieView is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2018, 10:14 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: Brighton
Posts: 3
I think it is tripped but when I push the button it does not go in or pop out. Thanks for the info.
Highlineguy111 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2018, 07:37 AM   #4
Senior Member
 
WinnieView's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: anytown
Posts: 1,751
What is the charge level of your coach batteries?
WinnieView is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2018, 08:11 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: Brighton
Posts: 3
Well I did some investigation yesterday and it turns out I had a bad battery. The input level into the inverter was 8.8 volts. The screen in the camper was saying 13.2 volts. Ended up replacing that battery with a interstate and will need to replace the other battery soon as well. Thanks for the help
Highlineguy111 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2019, 02:40 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: Ephrata
Posts: 2
I am having the same issue with our 375 bhfs north point can you please contact me
ETWalsh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 04:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.