Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-20-2016, 08:27 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Kamloops
Posts: 333
drinking water in Merritt

Has anyone had a problem with the water, I have had one, it may be my hot water tank, have flushed it twice now, still getting a sulfur smell?
Never had this problem before?
The water has never been a problem before,
__________________

annie oakly is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2016, 09:36 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: New Richmond
Posts: 188
Just went through that, basically need to sanitize whole system, that includes hot water heater. We did that and also now drain the whole system after camping if not going within a week or so.
This got rid of sulfur smell for our TT. But others noted that could be from other sources, but ours was strictly from the hot water heater. Also of note if have well water can be more of a problem.


Larry J
2015 SLX 264BHW
LarryJ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 11:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.