Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-05-2015, 09:33 PM   #31
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Paintinfool3 View Post
well I don't know but ours has a washer dryer prep behind a false wall in the front closet and there is a plug in there I would assume would have to be gfci could be wrong but I don't have the camper here right now to check it.
Just ran out there again lol looked behind both doors for an outlet. None...
__________________

Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:33 PM   #32
Senior Member
 
Paintinfool3's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fort Wayne
Posts: 1,272
another question ... are you plugged into a 30 amp or 50 amp service .. if its 50 you might have lost a leg on it
__________________

__________________
2011 F250 King Ranch Crew Cab Diesel , 2015 Jayco Eagle 338 rets
Paintinfool3 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:37 PM   #33
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Paintinfool3 View Post
another question ... are you plugged into a 30 amp or 50 amp service .. if its 50 you might have lost a leg on it
Ahhh... I amp 50 amp dog boned down to 110/120 in garage. Haven't used anything with a lot amps though. Would this be it? Lost a leg? Will I grow thiseg back when I go to a 50 amp? Please educate me.
Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:40 PM   #34
Site Team
 
norty1's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Charleston, SC
Posts: 12,057
Can you check to see if you have voltage coming into the main on both sides to neutral? With the dogbone 30-50, you should be able to operate anything just limited to 30a total. Ex. only 1 ac. All outlets should work if the dogbone is good.
__________________
Moderator
2011 351RLTS Eagle, Mor/Ryde suspension & pin box
06 F350 Lariat PSD, SRW, LB, CC, EGR delete kit, 16K DrawTite hitch, Timbrens, TST TPMS

Can't find what you're looking on JOF? Try:Jayco Owners Forum Custom Google Search
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled." - Mark Twain
norty1 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:41 PM   #35
Senior Member
 
Paintinfool3's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fort Wayne
Posts: 1,272
well I know I had one dogbone that wouldn't run my air unit and I don't know what all else wasn't working ... I have only hooked the camper to a 20 amp outlet once and wasn't checking to see what all outlets worked , I was just using it to keep the battery charged but it can do weird stuff .... I had another that had a 30 and 20 amp plug on the male side and a 50 on the female side and it wouldn't work right because the 20 amp side was a gfci
__________________
2011 F250 King Ranch Crew Cab Diesel , 2015 Jayco Eagle 338 rets
Paintinfool3 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:46 PM   #36
Senior Member
 
Paintinfool3's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fort Wayne
Posts: 1,272
check your blue dots on the shore power cord ... both should be lit ... if only one is lit your not getting power to both legs in camper
__________________
2011 F250 King Ranch Crew Cab Diesel , 2015 Jayco Eagle 338 rets
Paintinfool3 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:48 PM   #37
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Paintinfool3 View Post
well I know I had one dogbone that wouldn't run my air unit and I don't know what all else wasn't working ... I have only hooked the camper to a 20 amp outlet once and wasn't checking to see what all outlets worked , I was just using it to keep the battery charged but it can do weird stuff .... I had another that had a 30 and 20 amp plug on the male side and a 50 on the female side and it wouldn't work right because the 20 amp side was a gfci
Thanks norty and paintin. Well everything was working. I am plugged into a gfci in the garage. Is this a no no? Norty not sure how to test. We are going out next weekend and will be on 50 amp, peculiar why it was and now it's not..

I was slow to see paintin response.... back outside I go....
Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:55 PM   #38
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Paintinfool3 View Post
check your blue dots on the shore power cord ... both should be lit ... if only one is lit your not getting power to both legs in camper
Both blue lights are lit....
Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 10:00 PM   #39
Senior Member
 
Paintinfool3's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fort Wayne
Posts: 1,272
do you have a different outlet you can plug the cord into that's not gfci
__________________
2011 F250 King Ranch Crew Cab Diesel , 2015 Jayco Eagle 338 rets
Paintinfool3 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 10:01 PM   #40
Senior Member
 
Paintinfool3's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fort Wayne
Posts: 1,272
and is one dimmer than the other one
__________________

__________________
2011 F250 King Ranch Crew Cab Diesel , 2015 Jayco Eagle 338 rets
Paintinfool3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 10:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.