Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-02-2014, 02:34 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: lower mainland
Posts: 18
fuse keeps blowing

purchased 2014 white hawk 24rbs in march and everything works well except that the 15 amp fuse that operates the water pump, tank/battery monitor and kitchen plugs keeps blowing when we try to use the water pump at the sani dump. it seems that this happens only after we are plugged into the 30 amp breaker at the camp site, since after i replace the fuse at home, the water pump works fine even when the trailer is plugged in. we use a coffee maker plugged into a counter plug while we are camping. any suggestions to deal with this? i haven't contacted the dealer yet but will if that is my only option.

thanks much.
__________________

grampacc is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2014, 02:38 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Fort Worth
Posts: 349
Sounds like a loose connection to me might better see the dealer
__________________
KELLY & LINDY ( SEMI RETIRED)
FORT WORTH,TEXAS
2000 FORD F-150 V-6/4.2
2006 JAYCO JAY FEATHER 23B EXP
EQUILIZER HITCH
Kellys is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 03:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.