Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-15-2015, 01:40 PM   #1
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Marlton
Posts: 39
Hot water heater help

We bought a jay flight slx 287bh at the end of June. Love it, but now have our issue. We have no hot water. The problem seems to be with the on/off switch inside. The light is very faint and the unit is not lighting. Gas is OK as stove works. Fuses all OK. Don't know what else to try
__________________

Macshane43 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2015, 01:51 PM   #2
Senior Member
 
TWP723's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Abingdon
Posts: 3,597
Have you de-winterized it? Have you used the heater since you've bought it?
__________________

__________________
2013 Jayco Eagle 328 RLTS
2013 Ford F350 6.7L 4x4 CCLB
W/Air Lift air bags (front & rear)
Equal-I-Zerô WDH
Me, Momma and Charles (RIP buddy)
And introducing Sofie!! ;)
TWP723 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2015, 02:17 PM   #3
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Marlton
Posts: 39
I guess I should have mentioned that we have it on a seasonal site. We've used it every weekend since we bought it, sometimes more. I tried calling the dealer service this morning, but they don't work weekends.
Macshane43 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2015, 02:50 PM   #4
Senior Member
 
TWP723's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Abingdon
Posts: 3,597
Thermal cut-off bad maybe?
__________________
2013 Jayco Eagle 328 RLTS
2013 Ford F350 6.7L 4x4 CCLB
W/Air Lift air bags (front & rear)
Equal-I-Zerô WDH
Me, Momma and Charles (RIP buddy)
And introducing Sofie!! ;)
TWP723 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2015, 02:51 PM   #5
Senior Member
 
TWP723's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Abingdon
Posts: 3,597
Was it working fine then just shut off or did you just turn it on and it not work?
__________________
2013 Jayco Eagle 328 RLTS
2013 Ford F350 6.7L 4x4 CCLB
W/Air Lift air bags (front & rear)
Equal-I-Zerô WDH
Me, Momma and Charles (RIP buddy)
And introducing Sofie!! ;)
TWP723 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2015, 02:54 PM   #6
Senior Member
 
TWP723's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Abingdon
Posts: 3,597
Maybe the ECO (energy cut off). A high temp reset shut-off.
__________________
2013 Jayco Eagle 328 RLTS
2013 Ford F350 6.7L 4x4 CCLB
W/Air Lift air bags (front & rear)
Equal-I-Zerô WDH
Me, Momma and Charles (RIP buddy)
And introducing Sofie!! ;)
TWP723 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2015, 02:59 PM   #7
Senior Member
 
TWP723's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Abingdon
Posts: 3,597
Might just be something as simple as a bad switch.
__________________
2013 Jayco Eagle 328 RLTS
2013 Ford F350 6.7L 4x4 CCLB
W/Air Lift air bags (front & rear)
Equal-I-Zerô WDH
Me, Momma and Charles (RIP buddy)
And introducing Sofie!! ;)
TWP723 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2015, 05:35 PM   #8
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Marlton
Posts: 39
FOUND THE PROBLEM ������. Loose connection at the power line in the wall behind the monitor. We have hot water again������
Thanks for all of the suggestions!
__________________

Macshane43 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 07:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.