Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-31-2014, 07:25 AM   #1
Senior Member
 
Ustabslim's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Spicewood, Texas
Posts: 918
Remote control operation pauses.

Hi, when I use my remote control to put out slides and stabilizers they start then stop, waits a few seconds then starts again. But when I push the hard wired switches to each one there is no starting and stoping.
What's going on here.
__________________

__________________
2015 338RETS Eagle Premier gloss sides., king.
2012 Ram 3500, crew cab 4x4 duelly Deleted
16k miles, 530HP, 1000 +torque.
Ustabslim is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 07:38 AM   #2
Lost in the Woods
 
Join Date: Jun 2014
Location: Woodstock
Posts: 1,128
Did it do it on the PDI or just start
__________________

nbhybrid is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 07:43 AM   #3
Senior Member
 
Ustabslim's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Spicewood, Texas
Posts: 918
We didn't use on the PDI. So first time was at home.
__________________
2015 338RETS Eagle Premier gloss sides., king.
2012 Ram 3500, crew cab 4x4 duelly Deleted
16k miles, 530HP, 1000 +torque.
Ustabslim is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 07:43 AM   #4
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Trois-Rivières
Posts: 43
Mine started doing this recently
I think it might be the batteries getting low
Philpaint is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 07:44 AM   #5
Lost in the Woods
 
Join Date: Jun 2014
Location: Woodstock
Posts: 1,128
Quote:
Originally Posted by Philpaint View Post
Mine started doing this recently
I think it might be the batteries getting low

this is what I was thinking.
nbhybrid is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 07:45 AM   #6
Senior Member
 
Ustabslim's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Spicewood, Texas
Posts: 918
Ours is brand new...but I will change batteries to be sure.
__________________
2015 338RETS Eagle Premier gloss sides., king.
2012 Ram 3500, crew cab 4x4 duelly Deleted
16k miles, 530HP, 1000 +torque.
Ustabslim is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 07:51 AM   #7
Lost in the Woods
 
Join Date: Jun 2014
Location: Woodstock
Posts: 1,128
Does it stop right away after the button is pressed or do the slides go half way before it stops
nbhybrid is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 07:58 AM   #8
Senior Member
 
Ustabslim's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Spicewood, Texas
Posts: 918
They go 1/3 or so then little more then little more. About 4 rest stops.
__________________
2015 338RETS Eagle Premier gloss sides., king.
2012 Ram 3500, crew cab 4x4 duelly Deleted
16k miles, 530HP, 1000 +torque.
Ustabslim is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 08:02 AM   #9
Lost in the Woods
 
Join Date: Jun 2014
Location: Woodstock
Posts: 1,128
Quote:
Originally Posted by Texashighsheriff View Post
They go 1/3 or so then little more then little more. About 4 rest stops.
oh. I thought they just stopped the once. Do you just have the one remote?
nbhybrid is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 08:07 AM   #10
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Vienna
Posts: 1,645
Mine does the same thing. Changed out the batteries. Don't think it made much difference.
__________________

__________________

Joe Hinson
2010 Jayco Quest G2(SOLD)
2014 Jayco Eagle 33.5RETS
2007 Ram 2500 5.9L Cummins(SOLD)
2015 Ram 2500 6.7L Cummins 4WD
:)
namusmc65 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.