Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-26-2012, 09:21 AM   #1
Senior Member
 
joe in calif's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: San Jacinto, Calif
Posts: 457
TV connection

I have an 08 Jayco Jay Flight G2 which I bought a year ago. On the 3 times I took it to a campsite with no cable TV hook up I could not get a TV signal using the antenna, this last time I even bought a piece to put on it made by Wineguard to boost the signal, still no signal , where they had cable I had no trouble. One of the guys with us had a Jayco trailer and he had the same problem when he first got his trailer and he said he could fix it for me. We ran a cable straight from the antenna to the TV and I got a signal so we knew the antenna was O.K. Then we hooked up 1 wire at a time from the back of the splitter direct to the TV until we found out which one was the antenna and the TV worked fine. We did the same for the other remaining wires and now it works great.
Well it seems Jayco has wired it wrong at the splitter box. They had the antenna wire going to the bedroom TV from the splitter and not to the center of the splitter. They had it wired the same way on my buddies Jayco. So if your having a problem with TV from the antenna you might want o check it out.
__________________

__________________

If you are born once you will die twice
If you are born twice you will die once
joe in calif is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 08:52 PM   #2
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Plymouth, MA
Posts: 44
Hi, did you try pushing the button on the face plate where the coax cables connect to turn on the over air antenna amplifier. I thought mine was wired incorrectly at first until I learned that I was overlooking that little button near the green/red light. My issue was with the tv in the front bedroom acting differently than the one in the living area.
__________________

__________________
2011 Jayco 29BHS G2
2008 Dodge Ram Q/C 1500 tow package 3.92 gears and 20" rims
bgarv29BHS is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 08:55 PM   #3
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Plymouth, MA
Posts: 44
My previous post on similiar issue.

https://www.jaycoowners.com/showthread.php?t=4137
__________________
2011 Jayco 29BHS G2
2008 Dodge Ram Q/C 1500 tow package 3.92 gears and 20" rims
bgarv29BHS is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2012, 08:06 AM   #4
Senior Member
 
joe in calif's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: San Jacinto, Calif
Posts: 457
Quote:
Originally Posted by bgarv29BHS View Post
Hi, did you try pushing the button on the face plate where the coax cables connect to turn on the over air antenna amplifier. I thought mine was wired incorrectly at first until I learned that I was overlooking that little button near the green/red light. My issue was with the tv in the front bedroom acting differently than the one in the living area.
I trired the booster and the picture got more distorted.
I think it was just a goof at the factory. Both TV's works fine now
__________________

If you are born once you will die twice
If you are born twice you will die once
joe in calif is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 09:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.