Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-07-2013, 05:01 PM   #1
Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 31
Water heater

Hi,

I have my camper plugged into my house power.
There is something running that when I turn off the bottom breaker stops running.
The breaker cover seems to indicate it's the water heater.
Any thoughts?Click image for larger version

Name:	breaker.jpg
Views:	21
Size:	44.9 KB
ID:	9805
__________________

Jabawaki is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2013, 05:24 PM   #2
Senior Member
 
tnchuck100's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Sparta, TN
Posts: 1,174
Running? Better description of the sound or vibration would be needed. It could well be the water heater.

When posting problems it is a good idea to mention what model camper you have. Not all are set up the same way.
__________________

__________________
Chuck - Sparta, TN
2012 Jay Flight 22FB, 2 x Honda EU2000i
2013 GMC Yukon XL Denali AWD

EDUCATION is what you get when you read the fine print.....
EXPERIENCE is what you get when you don't.
tnchuck100 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2013, 05:25 PM   #3
Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 31
It's like a humming sound.

Jay
2005 jay feather sport
Jabawaki is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 07:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.