Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-02-2016, 04:34 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 8
Water Pump Not Working

Hello,

I own a 2010 Jayco Jayfeather 17Z and my water pump did not work on a recent camping trip. It seems to turn on but I am not getting any water flow. I confirmed that the fresh water tank was full. Any suggestions?

Thanks,
George
__________________

Gmf323 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2016, 05:57 PM   #2
Site Team
 
Crabman's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Virginia`s Eastern Shore
Posts: 14,654
Is it running constantly but no flow? Could be airbound. Check the winterizing valves to ensure they are in the proper position for normal use. First post in the thread below will show proper valve positions:

https://www.jaycoowners.com/forums/f1...12-a-9335.html
__________________
2017 Coachmen Catalina 283RKS
2004 Chevy 2500 HD CC 6.0l
2010 Jayflight 28BHS (sold)
Crabman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 09:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.