Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-07-2021, 10:22 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2021
Location: los angeles
Posts: 1
Weird City Water connection issue

Hey everyone,

I'm new here and glad to find a Jayco community.

I'm having a weird issue when connecting to city water to my 2013 Jayco White Hawk. No water would get in the RV, but instead the water splashes all away from the city water inlet.

I disassembled the city water inlet and disconnected from the pipe going in, and the valve seems to be working, so I'm assuming it might a check valve inside the RV.

Has any of you ever had this issue? Any idea what that could be or how I can locate the other check valve inside the RV?

Thank you all,
Francois
francoispied is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2021, 10:30 AM   #2
Senior Member
 
Grumpy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 13,617
The only check valve is where the hose connects and it is to stop water from coming out when using the pump.
__________________
DISNEY LOVERS
Grumpy is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 06:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.