Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-18-2022, 03:55 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2022
Location: Holland
Posts: 1
Model 1006 outlets not work (year 2006)

After using a hot pot and coffee maker on a non-grounded extension cord connected to the outside outlets, weíve lost power to all outlets. Lights and appliance circuits are fine. Any ideas?

I checked all the fuses and made sure the breakers hadnít been thrown. Iím stumped.
admittedlydutch is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2022, 04:05 PM   #2
Senior Member
 
Grumpy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 14,270
It's probably a ground fault outlet that needs to be reset (small button in the middle).
__________________
DISNEY LOVERS
Grumpy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.