Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-17-2016, 01:53 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: elkins park
Posts: 3
my outdoor kitchen stove stopped working

Outdoor stove stopped working in the outdoor kitchen in my jayco jayflight elite , cant tell if its the hose connection or the stove itself, but it worked once and then stopped working on a trip last weekend. Its the slide out stove, I cant hear any gas noise when I turn the valves. I kn ow the propane works because the inside stove works fine. This ever happen to anyone? I am wondering if its a problem with the hose extension they give you for hook up.
__________________

luckyfam4 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 02:52 PM   #2
Senior Member
 
Griswald One's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Brooklin, Ontario
Posts: 411
Quick connect

Does the hose have a Quick Connect adapter. If so it may have a lever on it that needs to be moved to the open position.
__________________

__________________


Griswald One - Life is a Misadventure!
2015 Greyhawk 29ME / Chevy Sonic
Griswald One is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2016, 09:01 AM   #3
Senior Member
 
Donedroolin's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Athens
Posts: 660
There are two valves. One at each end. Make sure they are both parallel with the hose. That is the on position. Sometimes takes a minute for propane to get there I noticed on mine
__________________

2008 FORD F250 FX4 XLT DIESEL
2013 JAYCO EAGLE 314BDS(Ordered)
Donedroolin is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2016, 09:11 AM   #4
Senior Member
 
Loosenuts's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Kennesaw
Posts: 164
If not those valves then I would check to see if the hose got pinched or turned in such a fashion that pinches it off when you pull the grill out.
__________________
Charles King
Kennesaw, GA
My 28RLS Mods and Observations

TT 2016 Jayco 28RLS
TV 2010 Chevy 2500HD 4x4/Z71 aka The Beast
Loosenuts is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 05:37 AM   #5
Senior Member
 
ctbailey's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: New Hampshire
Posts: 484
Could be a mud dauber clogged up the gas port on the TT.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Craig T. Bailey
Hudson, NH
2015 Jayflight 32BHDS
2007 Chevy 2500HD Crew 4x4 Z71
ctbailey is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2016, 05:43 AM   #6
Senior Member
 
TWP723's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Abingdon
Posts: 3,381
Could be getting low on propane and not enough tank pressure to push it to the back.
__________________

__________________
2013 Jayco Eagle 328 RLTS
2013 Ford F350 6.7L 4x4 CCLB
W/Air Lift air bags (front & rear)
Equal-I-Zer™ WDH
Me, Momma and Charles (RIP buddy)
And introducing Sofie!! ;)
TWP723 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 04:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.