Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-28-2011, 12:35 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Onan generator problem

I've got a 1999 Jayco class "C", with a Onan 4000 generator. Runs off the vehicle gas tank. My problem is that it runs for about 15-20 minutes, then conks out, with no load put on it. It will not immediately restart from a warm engine status. Let about six hours pass, then I can start it again for same time frame. I tried putting a small load on it last week (just 3 interior lights), and it stops after just a couple of minutes. Starting it is not the problem, but running past 20 minutes is. Any suggestions ?
__________________

JWM686 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2011, 01:30 PM   #2
Site Team
 
Denise's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Mostly the US
Posts: 10,004
Welcome to the Jayco Owners Forum JWM686! I remember another thread regarding generators that got a lot of member input. Lotsa mechanically knowlegeable folks here. Keep checking back!
__________________
moderator
Denise, DH, grandkids, and two rescue pups
-2016 Jay Flight 29QBS Elite
-2016 Ford F-250 XLT 4x2, 6.2L EFI V8, 4.30 Elec Lock, Heavy duty Alt
Denise is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 01:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.