Jayco RV Owners Forum
 



Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2017, 03:13 PM   #1
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Sioux Falls
Posts: 55
Seneca instrument cluster and CB radio

Just curious if any Seneca owners had noticed that the clear plastic over the instrument cluster seemed to be etched like some chemical has been spilled on it? If so, any cure?

Also, I installed the Cobra CB, the one with only the mike exposed, but it is pretty useless due to static and ambient noise. Anyone found cure such as new antenna, etc?

Thanks.
__________________

Foster15 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2017, 04:56 PM   #2
Senior Member
 
Robbbyr's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Akron
Posts: 1,862
My cluster cover is good, just a little dusty in the attached picture. Is yours worse than that?

Could someone have wiped it with a solvent or something?

Do not have a CB so I can't help there!
Attached Thumbnails
20170119_120527.jpg  
__________________

__________________
Rob R.
Akron, OH
2014 Seneca 37TS
Toads: 2014 Ford Explorer Sport or 2013 Ford Focus ST
Robbbyr is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2017, 07:22 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Elk city
Posts: 183
I tried a 4' fiberglass antenna, mounted on the passenger side mirror bracket. I could never get the swr. Set right on it. I came to the conclusion that their is too much fiberglass on the body of the coach. You can buy a antenna that will work specifically for boats, or fiber bodies. I don't have one yet, so I don't know how they work.
Mwade is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2017, 10:53 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: North Central Texas
Posts: 425
The cluster should be antiglare. If its glare causing the problem, try an antiglare sheet for computers.
__________________
Walt

2019 Renegade Valencia 38RW on order
Gone: 2015 Jayco Seneca / 2010 Tiffin RED / ...
Toads: 2016 Jeep Wrangler Unlimited / 2012 Kia Soul
WaltW is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2017, 12:43 PM   #5
Member
 
ed4ster's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Hartselle
Posts: 86
Foster15 ours is like that too. When we got it home I first cleaned it with water and 100% cotton cloth. Still has the original wipe marks from whatever someone used on it. I was going to try some Mother's plastic polish in a small area to see if that will remedy the problem.

Regards
ed
__________________
Ed and Sheila
Hartselle, AL.
2016 Seneca 37 FS
2016 Jeep Wrangler Unlimited
2015 F250 6.7L 4x4 Crew Cab Platinum
Australian Cattle dogs Zan & Tre
ed4ster is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2017, 05:15 PM   #6
Member
 
ed4ster's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Hartselle
Posts: 86
Well today I tried Meguiars Plastx clear plastic cleaner & polish, I could not find my Mother's. Anyhow, the Meguiars did not remove the wipe marks.

ed
__________________
Ed and Sheila
Hartselle, AL.
2016 Seneca 37 FS
2016 Jeep Wrangler Unlimited
2015 F250 6.7L 4x4 Crew Cab Platinum
Australian Cattle dogs Zan & Tre
ed4ster is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2017, 06:38 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Elk city
Posts: 183
If it bothers you, you may have to install a new one!
__________________

Mwade is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jacyo, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 11:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.