Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-17-2016, 10:33 AM   #11
Senior Member
 
Grumpy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 3,956
Quote:
Originally Posted by dlpatterson View Post
All of the fuses are fine
How about your circuit breakers? You need to turn them off and on one at a time to reset and see if that helps.
__________________

Grumpy is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 10:39 AM   #12
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: San Antonio
Posts: 8
We did that.
__________________

dlpatterson is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 10:41 AM   #13
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: San Antonio
Posts: 8
Unless it is a bad breaker. We are heading somewhere to see if it can be fixed.
dlpatterson is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 10:54 AM   #14
Senior Member
 
Grumpy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 3,956
It's a long shot, how about the GFI receptacle?
__________________
DISNEY LOVERS
PINNACLE 2015 38FLSA. aka: "Roam Sweet Home"
Grumpy is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 01:17 PM   #15
Site Team
 
norty1's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Charleston, SC
Posts: 10,399
Sounds like you do not have any 12vdc. Verify dc output of converter, verify battery voltage, check continuity between the two and to dc buss in your power center.
__________________
Moderator
2011 351RLTS Eagle, Mor/Ryde suspension & pin box
06 F350 Lariat PSD, SRW, LB, CC, EGR delete kit, 16K DrawTite hitch, Timbrens, TST TPMS

Can't find what you're looking on JOF? Try:Jayco Owners Forum Custom Google Search
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled." - Mark Twain
norty1 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 01:48 PM   #16
Senior Member
 
Griswald One's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Brooklin, Ontario
Posts: 380
Fuses behind Battery

Quote:
Originally Posted by dlpatterson View Post
Hi Everyone,

Please help! We are in our jayco greyhawk 2011 class c and even though we have shore power, our lights and fridge seem to still be running off of the battery. We noticed it when our fridge was showing the letter "c". It went from "a" to "c". Then our light got very dim. Any help? We are in carlsbad, New Mexico. If need to find a repair shop, any suggestions? What makes me mad is we just had it checked and everything was working fine.

Thank you!
Good Day,

I just posted on this problem in my Greyhawk earlier this week. I was in the identical situation. Behind your battery there are two fuses. One is 20amp and one is 7.5amp.

In my case the 7.5 amp fuse was blown. I found it easiest to fully remove the battery and then access the fuse.

Hope this helps!
__________________


Griswald One - Life is a Misadventure!
2015 Greyhawk 29ME / Chevy Sonic
Griswald One is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 01:52 PM   #17
Senior Member
 
Griswald One's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Brooklin, Ontario
Posts: 380
Just saw Post #4... Looks like you may have already tried my solution
__________________


Griswald One - Life is a Misadventure!
2015 Greyhawk 29ME / Chevy Sonic
Griswald One is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 03:24 PM   #18
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: San Antonio
Posts: 8
So is everyone ready to hear what happened?!?!?! We found the converter underneath the bed. The converter was unplugged. Yup unplugged!!!! We plugged it in. Now the battery is being charged and everything seems to be working. Keep your fingers crossed. We are taking a 2 week roadtrip. Heading to the GRAND CANYON next. THANK YOU for all of the advice. We will let you know if anything else happens.
dlpatterson is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 03:38 PM   #19
Senior Member
 
Grumpy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Where ever the boss says we're going.
Posts: 3,956
Gremlins:


At least you found it and it was an easy fix.
__________________
DISNEY LOVERS
PINNACLE 2015 38FLSA. aka: "Roam Sweet Home"
Grumpy is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2016, 08:54 AM   #20
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: San Antonio
Posts: 8
Okay HERE WE GO AGAIN!!!!! NOW the propane relief valve is releasing propane when it gets hot. Which it is suppose to do but it releases 1/8th of a tank and we are down to a quarter of a tank. It makes this loud noise while driving when releasing. So NOW the fridge is reading F because we are low. I haven't even cooked a meal yet.
__________________

dlpatterson is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.