Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 05-15-2015, 07:15 AM   #1
donellen30's Avatar
Join Date: Aug 2011
Location: Cincinnati
Posts: 92
No Sound to Front Television - Bedroom TV Fine

While camping last weekend, power went out for a second and came right back up. Sattellite/TV in front went off. Turned back on and had to rescan for signal (we have Tailgator and 211K box). Everything came back up fine, except now we have no sound at front TV. Tried bedroom TV and all is well. It runs off the same satellite box that is hooked to front TV.

Any ideas?

Don and Ellen
2016 Precept 31UL
2014 Jeep Wrangler Sahara
donellen30 is online now   Reply With Quote
Old 05-15-2015, 07:33 AM   #2
Senior Member
sask934's Avatar
Join Date: Feb 2014
Location: Regina SK Canada
Posts: 635
Do you have a surge protector on your trailer?

Could have damage to your TV as a result of a power surge. Try unplugging the TV for 5 minutes as this should reset the TV.
2013 Jayco Flight 33RLDS ( Parking this at seasonal site)

2013 F150 EXL Screw 5.0 4x4 3:55 locking ( not towing the above trailer with this truck)

Spending my children's inheritances on my toys!
sask934 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 07:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.