Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-17-2015, 02:40 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Cincinnati
Posts: 146
slides not functioning

I winterized the Rv and when I want to put the two rear slides back in...nothing. No sound no motor turning nothing. Then i checked the main slide and nothing as well. Both fuse are fine but the rear slide fuse sparks on one side when putting it back in place and there is no voltage on either leg of the main slide fuse. Any ideas?
__________________

__________________
Mike
2015 Seneca HJ
mikew968 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2015, 03:04 PM   #2
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 43
Not sure what model you have but there is relays for mine under my bed with all the other electrical stuff
__________________

moonraker1 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2015, 05:12 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Cincinnati
Posts: 146
is there a fuse or something common to all 3 slides that could be out?
__________________
Mike
2015 Seneca HJ
mikew968 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2015, 06:37 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Allentown
Posts: 21
I had one slide stick in on me. I could hear a click sound from under the bed (the relay) but nothing else. Turned out to be a fuse was blown under the middle of the slide accessed underneath the slide.
Fishstick8 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2015, 07:00 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Cincinnati
Posts: 146
This is all 3 slides so trying to figure out what is common to all three!

If I can't figure it out I will try to manually get them in and take it to the dealer as it had to go there anyway.
__________________
Mike
2015 Seneca HJ
mikew968 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2015, 08:03 PM   #6
Senior Member
 
THE MEEKER's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Western New York
Posts: 100
Your battery must have a good charge in order to have the slides work properly. It is my understanding it will not function properly just on shore power.

Did you remove the battery for winter or is it fully charged?
__________________
2015 Jayco Jayflight 27RLS
2012 Ford F-150
2001 Fleetwood Terry 28x
1996 Viking Pop-up
1979 Coleman 8 man cabin tent
1967 G.I Joe (hasbro) canvas pup tent
THE MEEKER is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2015, 08:47 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Cincinnati
Posts: 146
its fully charged...
__________________
Mike
2015 Seneca HJ
mikew968 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2015, 11:00 AM   #8
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: North Central Texas
Posts: 315
Mike, ignition switch must be OFF contrary to what it says in the manual. I discovered that by reading the owners manual and following instructions…slides would not deploy.
__________________
Walt

2015 Jayco Seneca 36 FK
2016 Jeep Wrangler Unlimited tow
2010 Tiffin RED 36 QSA - gone
2011 Monaco Monarch class A - gone
WaltW is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2015, 04:38 PM   #9
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Cincinnati
Posts: 146
The dealer sent a tech out today and determined one of the motors failed. So they ordered two replacement motors (for the same side so they both are the same) and will come back out and install. They also manually pushed in the slides so I thought that was good of them to do all of that.
__________________
Mike
2015 Seneca HJ
mikew968 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2015, 04:42 PM   #10
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Location: Ona
Posts: 498
Sounds like a REALLY good dealer! We had the same issue... forgot to turn the key from accessory (we were listening to the radio) to off... Duh! Did I feel dumb... I went ahead and started the engine (so it wouldn't strain the battery), and brought the slides in.
__________________

__________________
The Logan's
2016 Redhawk 26XD
Me, Dear Wife,
2 Bluetick Hounds
1 Newfoundland
1 Newfoundland / Black Lab Mix
1 Cairn Terrier
The Logans is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 08:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.