Jayco RV Owners Forum

Thread Tools Display Modes
Old 11-13-2011, 06:16 PM   #1
nealtrombley's Avatar
Join Date: Feb 2011
Location: SW FL
Posts: 41
Blach Silt from Hot water heater..

the last two trips I have black silt coming from my hot water heater vent area...I have cleaned the pipes and the area I can see...any tips I know its burning wrong and he air inlet that you can adjust is to rusted to make any adjustments...but for three years it burned clan and nice?/

Thanks I have pics if needed...

Neal Trombley
3120 Designer Series ( the love Shack)
2011 F250 King Ranch,6.7 Beast...
Reese, WD, Dual Cam Sway..
SW Florida..
nealtrombley is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2011, 06:38 PM   #2
Senior Member
Terry's Avatar
Join Date: Feb 2011
Location: Germantown, TN
Posts: 4,923
Are you getting a lot of yellow flame? If the adjustment is rusted, you might need to replace that piece. Some of that rust might also be down in the tube causing it not to burn right.
2009 Jayco 26BH
2004 Chevy Silverado 1500
2009 JayFlight Manual Library

Want to add a signature to your posts? --> Click Here
Terry is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 03:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.